Etichete

, , , , , , , , , , , , , , ,

Casa care m-a cucerit la început de an, este plină de culoare, iar culoarea viață este! :). Construită în 1924 cu o priveliște clară și frumoasă către o minunată biserică, poartă cu sine frumusețea altor timpuri, o frumusețe clasică și simplă, impregnată de bucuria de a trăi a proprietarilor (și cu visurile iubitorilor de design așa ca mine 🙂 și… poate ca voi!)

… pentru că simplitatea și puritatea, încurajează la îndrăzneală și detașare.

… pentru că o casă este cu siguranță valoroasă, dacă îi poate face pe cei care trăiesc în ea, să se simtă demni de valoare.

… pentru că nu știu să existe ceva mai frumos, atunci când intri într-o casă, decât să fii inundat de lumină și bună dispoziție (știu! spun asta de fiecare dată :D)

… pentru că sunt colțuri care te inspiră și altele care te liniștesc.

… pentru că organizarea nu este mereu constrângătoare, ci dimpotrivă, atât timp cât ne punem creativitatea și copilul interior la cârma amenajării interioare!

… pentru că nu există niciodată suficiente cutii care să păstreze obiectele mici și banale, care ne aduc un zâmbet pe buze atunci când, în graba noastră zilnică, găsim câte o surpriză, o amintire, un obiect trecut cu vederea.

… pentru că așa arată ordinea din sufletul meu.

… pentru că există spațiu și lumină și o îmbinare perfectă între ele.

… pentru că fiecare din noi este responsabil de timpul său, dar mai ales de utilizarea sa în sensul dezvoltării și a creșterii.

… pentru că îmi imaginez cum e să te trezești dimineața și primul lucru pe care să îl vezi să fie o biserică de o frumusețe incredibilă, să tragi adânc aer în piept, să zâmbești și să îți începi ziua.

… pentru că este un lucru minunat să gătești într-un spațiu lipsit de inhibiții.

… pentru că o floare nu face primăvară… afară, însă ne poate aduce primăvara în suflet.

… pentru că uneori uităm că hrana este importantă, nu doar pentru că ne menține în viață, ci pentru că ne aduce împreună!

… pentru că unul dintre lucrurile care mă înduioșează cel mai mult este să văd un pătuț lângă patul matrimonial. E frumos să știi că omul poate fi purtător de oameni și destine.

… pentru că și în 2013 albul va fi accesoriul meu preferat în materie de design interior… și exterior, as a matter of fact.

sursa: Bolaget

:).

Bine v-am regăsit, dragii mei! Vă doresc un început de an senin și bogat sufletește!

Reclame