Etichete

, , , , , , , , , , , , ,

Casa cu două camere pe care artistului/muzicianului Daimon Downey o împarte cu partenera sa, actrița Georgia Gorman are, fără îndoială, personalitatea propietarilor săi.

Daimon Downey a inscripționat cuvintele „Your music is killing me” („Muzica ta mă omoară”) pe vechiul pian al unuia dintre prietenii săi.

Se pare că aproape tot ce există în casa din Sydney a lui Daimon poate deveni o pânză: un scaun rotativ, pianul, un bust.

O sticlă de șampanie pictată de Jenny Kee, o figurină pe care Downey o are din copilărie, și câteva dintre tablourile lui Donwey, printre care și un portret pe care acesta l-a „pictat din inimă!” pentru mama sa, se află pe o clasică servantă Parker.

Instrumentele artistului – câteva cărți, o trompetă veche, pensule și cutii de vopsea.

Metalul roșu presat, alături de diferite obiecte artistice îi oferă bucătăriei un aer vesel și animat.

Paleta de culoare a bucătăriei îi conferă armonie interiorului – culorile îndrăznețe par să fie echilibrate de cele pastelate. Îmi plac masa din sticlă, cu picioare de lemn și scaunele neasortate.

Ce ferestre largi… câtă lumină! și când te gândești că marea e la o aruncătură de băț…

Cel mai confortabil fotoliu de piele din lume (creație Mario Marenco, pe siteul Poliform) se află în dormitorul lui Downey, alături de o pătură croșetată de mama sa și o sculptură, creație a artistului.

Noptiera și grafica de deasupra patului sunt creația lui Brett Chan.

Culoarea se vede și la interior și la exterior… și o bicicletă pentru a cuceri „estul” :D.

sursa imaginilor – Home Life.

:).

Noapte bună!

 

 

 

Reclame