Etichete

, , , , , , , ,

Era de așteptat ca după o călătorie până la capătul pământului, prin Bali și Maroc, să mă întorc, cu entuziasm și încântare, la stilul minimalist al nordicilor.

Prezența elementelor de decor oriental, într-un mediu minimalist, concret și clar, îmi hrănește dorința de co-existență cu paradoxurile și contradicțiile.

Întâlnirea cu designul interior suedez a fost un adevărat răsfăț a pasiunii mele pentru albul nesfârșit.

Arta îmbrățișează, în orice formă s-ar manifesta, viața, frumusețea și sensul – ce altceva ar putea îmbrăca mai bine un cămin?

Stilul minimalist îmi inspiră, dintotdeauna, armonie și disciplină, echilibru și liniște, pace și conținere, permanență și simplitate, iar petele de culoare sunt emoțiile ce țin toate aceste lucruri împreună.

Visez la așa o bucătărie… cu ochii închiși și deschiși!

Pentru că dragostea trece prin stomac, la fel ca viața, ar fi păcat să nu îi dăm Cezarului ce-i a Cezarului și anume o bucătărie simplă și primitoare, care nu spune decât atât: Intră încrezător, gătește cu pasiune, hrănește-te cu dragoste de viață.

Și dacă e să fie ceva, să fie albul pur.

Iar dacă în restul casei albul îi duce lipsa partenerului de viață, baia le oferă un cadru foarte intim în care să se întâlnească firesc.

 sursa imaginilor – aici.

:).

 

 

 

Reclame