Etichete

, , , , , , , , , , , ,

Am descoperit două locuințe demențiale pe site-ul design sponge, prima îi aparține lui Annabelle Kerslake și cea de-a doua lui Jane Cameron, fondatoarele fête magazine (o revistă online pentru cei ce își valorizează timpul petrecut cu cei dragi).

Casa lui Annabelle Kerslake

Annabelle Kerslake locuiește în Balhannah, un mic orășel din Sudul Australiei, împreună cu soțul său, fetița lor de trei ani, doi căței și cai. Casa ei este un hambar convertit în locuință pe o proprietate de aproximativ 8 hectare. Annabelle are o inimă tradiționalistă și este atrasă de antichitățile eclectice Franceze, de elementele de decor vintage daneze, de stilul industrial și de orice lucru „drăguț”. (Regula ei în materie de decor este „Dacă îmi place un lucru, îl cumpăr”, indiferent de trenduri.)

Canapeaua daneză vintage este superbă.

Un colț al lucrurilor preferate.

Elemente de decor din diferite colțuri ale lumii se îmbină într-un mod unic în fiecare colț al casei.

Întrucât camera de zi, bucătăria și locul de luat masa formează un spațiu comun, Annabelle a găsit o modalitate de a potrivi toate piesele de mobiler, astfel încât să nu renunțe la piesele ei preferate, care le reflectă stilul de viață și personalitatea.

Scaunele sunt recondiționate magnific, combinația alb-negru nu dă greș niciodată (și sunt pe lista mea de dorințe, dacă vreodată…).

Au văruit pereții maro în baie, deoarece este mai practic: căței dorm aici iarna și apoi pare mult mai tihnită.

Camera fetiței lor este foarte veselă – astfel încât ea chiar să își dorească să petreacă timp acolo. Îmi place această idee.

Scrinul rococo dă o notă de romantism dormitorului.

Biroul alb cu pete de culoare și bine organizat mă inspiră.

Casa lui Jane Cameron

Jane Cameron locuiește în CBD, Adelaide, în Sudul Australiei, unde, împreună cu soțul ei, John, au o căsuță cu două dormitoare din 1873. Casa lor fiind una dintre primele construite în oraș.

O masă din lemn, niște cutii pictate, un piedestal, cateva obiecte de artă și… spor la muncă!

Doar pentru că o cameră de zi este mică, nu înseamnă că trebuie să fie  îngrămădită și înghesuită. Culorile deschise, o canapea, un scaun, o comodă pentru televizor, câteva accesorii de efect: o mică măsuță de cafea, un covor simplu, cateva tablouri, două suporturi de lumânări și s-a făcut.

Adevărul e că simplitatea se vede cu alți ochi după o noapte cu somn profund și odihnitor.

O canapea din catifea :). În ciuda preconcepțiilor, îmi place.

Ingredientele sunt, ustensilele sunt – bucătăria este.

 

pentru mai multe imagini și descrieri detaliate ale locuințelor intrați

pe design sponge –  Annabelle Kerslake și Jane Cameron.

:).

Reclame