Etichete

, , , , , , ,

Marina, s-a mutat acum mai bine de 2 ani, dintr-un apartament de 93 mp în Boston, într-un apartament închiriat, de aprox. 60 mp în New York, apartament găsit într-un singur weekend, care nu ieșea în evidență cu nimic (tipic produs în masă). Cam 95% din mobilier este achizionat pe când era în Boston și cutreiera, în timpul liber, magazinele de design.

Cu toate că nu era nici pe departe ideal, Marina a ales apartamentul pentru că era aproape de Central Park și a fost hotărâtă să îl transforme într-un spațiu fermecător – spațiu ce urma să îi fie cămin în următorii ani. Însă, în câteva săptămâni se va muta într-un apartament foarte spațios, cu pereți din cărămidă expuși vederii și cu un propietar care și-a dat acordul pentru orice schimbare pe care ea și-ar dori-o. (lucru care sună divin în urechile oricărui chiriaș, aș spune!)

Stil: eclectic modern.

Inspirație: Thomas O’Brien /  Aero Studios, apartamentul lui Yancey Richardson — în special, fotografiile spectaculoase, magazinele de decor din Partea de Sud a Bostonului

Element favorit: colecția sa de fotografii

Cea mai mare provocare: să adauge căldură și personalitate unui apartament închiriat, nou, de producție în masă cu o structură plictisitoare.

Cel mai bun sfat: pentru cei care stau în chirie – să aleagă mobilier versatil, compact, care se potrivește unor spații diferite. Dacă nu aveți luxul spațiilor vaste și a luminii, mobila mică, în culori neutre aduce un compliment mai bun spațiilor mici și face tranziția de la o chirie la alta, mai ușoară și mai puțin costisitoare. Puteți oricând adăuga culoare și fler  cu accesorii și detalii interesante.

Surse de vis: Aero Studios, BDDW, ABC Home, 1stdibs

 Mai multe fotografii și detalii aici, pe Apartment Therapy.

Reclame