Etichete

, , , , ,

Acest post, primul de felul său din multe altele care vor veni, este, pentru mine, o provocare. Lumea modei și tot ceea ce reprezintă ea, mi-a trezit mereu sentimente amestecate – pasiunea pentru frumos vs. dorința de a nu respecta nici un trend; nevoia de a mă simți bine și frumoasă în pielea mea vs. încercarea de a mă da peste cap pentru a mă „încadra” în falsele cerințe și ridicolele pretenții mult prea des promovate de unii sau alții, experți sau mai puțin experți în materie; plăcerea de a vedea creativitatea designerilor în acțiune vs. revolta față de cei ce transformă moda din artă în comercialism ș.a.m.d.

Însă acum învăț să văd, dincolo de lucrurile care mă deranjează, lucrurile care mă surprind și mă încântă.  Îmi caut propriul stil, deși cred că l-am găsit fără să fi fost măcar nevoie să îl caut, era aici dintotdeauna, așteptând-mă răbdător – tot ce trebuie să îi fac e să îl scutur de praf și să îl scot la plimbare :), deoarece, pentru mine, moda este ca și designul interior – un mod de a ne exprima sufletul prin materie, de a comunica și de a împărtăși cu ceilalți, adică un mod de a fi în lume.  

Și pentru că l-am redescoperit pe Oscar de la Renta pe The Greyest Ghost blogul fotografei de modă Rachel Scroggins, care a surprins esențialul în fața și în spatelei „scenei”:

 Nu avem niciodată suficient ROȘU:

Accesorii și iar accesorii:

– cercei

– curele

Și rochii de vis:

 

Nu pot să mă decid: îmi place mai mult rochia sau îmi plac pantofii lui Dorothy? Cred că o posibilă rescriere modernă a poveștii Vrăjitorul din Oz ar suna cam așa: și văzându-se departe de casă, Dorothy a decis să meargă la Vrăjitorul de la Renta să afle care sunt noile tendințe… 😉

Și remake-ul piesei celor de la Aerosmith ar putea cu ușurință să fie RED:  „RED, it’s the color of passion / ‘Cause today it just goes with the fashion”.

Sau poate rămâne Pink, sună bine și așa :).

De fapt, verde e culoarea mea preferată, dar roșul vine imediat pe locul 2:

 
imaginile de mai sus pe The Greyest Ghost

imaginile de mai jos pe aici, pe pagina pinterest OscarPRGirl 

 🙂

 

 

 

Reclame